Mensgericht en doeltreffend

Welkom bij FaceFour

FaceFour in het kort

Training | Coaching | Cursussen

FaceFour begeleidt mensen die hun eigen leven als speelveld, oefenveld of werkveld willen leren kennen en daarmee streven naar onafhankelijkheid als individu. Zij die vat willen krijgen op hun eigen leven en het onderscheid willen leren maken tussen egoïsme en individualiteit en niet terugschrikken voor het zich bewust worden van hun eigen (on)afhankelijkheid zullen zich zeker op hun plaats voelen bij Face Four. Wilt u dieper inzicht krijgen in wie u bent en hoe u meer kunt gaan bijdragen aan uw eigen leven en omgeving en het leven van anderen?

Training

Trainingen op maat

Coaching

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Opleidingen

Samen leren is samen verder komen

Linde Löbert

Met passie voor het vak

De deelnemers van onze trainingen, opleidingen of coaching sessies vertellen u graag hun ervaringen:

Ik vind Linde een wijs mens; Ik ben dankbaar voor haar eerlijkheid, haar scherpe waarneming en haar gelijkwaardige houding, waardoor ik me veilig voel om te blijven bewegen en onderzoeken in het werk als Diva Dichtbij. Haar heldere en waardevolle feedback hebben me weer helemaal geïnspireerd en me bewuster gemaakt. Super!”

Leonie van der Wal
deelgenomen aan: individuele bijscholing Diva Dichtbij

De lessen van Linde zijn “toegankelijk” . Ze stelt je op je gemak en geeft veel complimenten. Ze ondersteunt je waar nodig en geeft voorbeelden hoe je iets ook kan doen. Ze neemt je goed mee in haar fantasie. Doordat zij vertrouwen geeft, durf je ook jezelf te uiten. Door middel van doen leer je optimaal“.

Mariëlle Meertens
deelgenomen aan: Coaching on the job, Yes Kinderopvang

Ik heb hier heel veel van geleerd, vooral dat het allemaal niet zo ingewikkeld en moeilijk hoeft. En de kinderen hebben heel veel plezier in deze werkvorm en ze pikken het zo allemaal heel snel op. En wij hebben er zelf ook heel veel plezier in”.

Ingrid Hoogendam-Nuesink
deelgenomen aan: Coaching on the job, Peuterspeelzaal Dikkie Dik

De avond was boven verwachting goed. Ondanks de warmte een mooi opkomst in de zaal en Linde die dit kon handelen. Er was rust, mooie interactie met de zaal, er kwamen veel onderwerpen aan bod, Linde schuwt geen moeilijke gesprekken en begeleid dit met veel respect. Zij stond daardoor figuurlijk heel dicht bij de mensen in de zaal en dit gaf voor velen goede handvatten om weer geïnspireerd mee naar huis te gaan. De zang en dichtvorm raakte in het hart. Ontzettend mooie interactieve voorstelling”.

Jolanda van Heezik
deelgenomen aan: Ervarea Alzheimer Café IJsselstein

 

Ik heb de training echt als waardevol ervaren en ook al met succes toegepast. Linde is gedreven en inspirerend. Leerzame en praktisch toepasbare training; ik heb het fijn gehad”.

Lianne Hartoog ter Weel
deelgenomen aan: BTSG Werken als Zorgcoördinator

Het was echt een eye-opener en ons team en de familie waren razend enthousiast. Vorige week hebben we met bewoners, familie en medewerkers een strandwandeling gemaakt. Toen merkte ik dat het contact veel natuurlijker en spontaner was; een mooie ontwikkeling waar we zeker meer bij stil gaan staan en in investeren”.

Natasja van Duuren, teamleider Zorg SVRZ Egelantier – Oostkapelle
deelgenomen aan: Het gesprek in de driehoek